Konepuristin Oy - verkkokauppa - 044 5442 881 - Yhteydenotot arkisin 8-16

Verkkokaupan toimitusehdot

TILAUS
Minimitilaus verkkokaupassamme on 50 euroa. Voit tilata tuotteemme verkkokaupastamme tai suurempien erien ollessa kyseessä täyttämällä tarjouspyyntölomake sivuillamme. Tilauksen tehtyäsi saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi tai puhelimitse. Tilaajan tulee olla vähintään 18-vuotias tai tilaajalla tulee olla huoltajan lupa tilaukseen. Toimitamme tuotteita vain Suomeen.

TOIMITUSTAVAT
Posti

TOIMITUSKULUT
Toimitusmaksu vaihtelee tuotteiden painon mukaan. Verkkokauppaohjelmamme laskee jokaiselle lähetykselle automaattisesti lähetyskulut, jotka laskutetaan tilauksen yhteydessä.

MAKSUTAVAT
Yksityiset asiakkaat:
Konepuristimen -verkkokaupassa on käytössä Paytrail-maksupalvelu. Paytrail-maksupalvelussa voit maksaa kaikilla pankeilla turvallisesti. Käytössä muun muassa:
Pankit: Sampopankki, Osuuspankki, Nordea, Paikallisosuuspankit, Aktia, Säästöpankki, Ålandsbanken, Tapiola, S-Pankki, Nooa Säästöpankki ja Handelsbanken
Luottokortit: Visa, Visa Electron, Business Eurocard, Mastercard
Yritysasiakkaat:
Voit valita maksutavaksi myös laskutuksen. Muista lisätä kassalle saapuessasi Y-tunnuksesi sille kuuluvaan kenttään. Tarkistettuamme yrityksenne luottotiedot, lähetämme tuotteet ja laskutamme normaalisti 14 päivän maksuajalla. Myyjä varaa kuitenkin oikeuden olla lähettämättä tuotteita laskulla. Voit toki myös maksaa tuotteet heti maksupalvelun kautta verkkokaupassamme.

TOIMITUSAIKA
Toimitusaika on varastotuotteille noin 2-4 arkipäivää. Pääsääntöisesti kaikki varastotuotteet toimitetaan nopealla aikataululla, ainoastaan harvinaisemmat tuotteet saattavat saapua hieman pidemmällä aikataululla. Mikäli tuotteen toimitus viivästyy, pyrimme ilmoittamaan siitä heti tiedon saatuamme.

HINNAT JA ARVONLISÄVERO
Hinnat ilmoitetaan euroissa ja ne sisältävät ALV:n. Myyjä varaa itselleen oikeuden pidättäytyä toimittamasta tuotetta hinnoitteluvirhetapauksessa. Myyjä varaa oikeuden muuttaa verkkokaupassa mainittuja hinnaston hintoja.

OMISTUSOIKEUS
Omistusoikeus tuotteisiin siirtyy asiakkaalle silloin, kun tuotteista ja lähetyskuluista maksettava summa on siirtynyt kokonaisuudessaan Konepuristin Oy:n tilille.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS
Verkkokaupasta tilatuilla tuotteillamme on 14 päivän peruuttamis- ja vaihto-oikeus tuotteen vastaanottopäivästä lukien. Jos tuote tai tuotteet toimitetaan useammassa erässä, 14 päivän määräaika lasketaan viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamissoikeutta laskettaessa mukaan luetaan viikonloput ja pyhäpäivät, pois lukien vastaanottopäivä. Määräajan noudattamiseksi riittää, että ilmoitus peruuttamisesta on tehty määräajassa. Ilmoita lähetyksen palauttamisesta meille sähköpostilla osoitteeseen konepuristin @konepuristin.com. Ilmoita peruuttaessa osoitteesi ja puhelinnumerosi.

Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen ilman yksiselitteistä peruuttamista koskevaa ilmoitusta ei riitä. Asiakkaan vastuulla on tarvittaessa näyttää, että peruuttamisilmoitus on tehty. Peruuttamiselle ei tarvitse ilmoittaa syytä. Ilman syytä olevissa palautuksissa pidätämme oikeuden veloittaa asiakkaalta lähetys-ja palautuskulut.

Asiakkaan velvollisuus on tarvittaessa näyttää tuotteiden vastaanottopäivä, esimerkiksi Postin kuitin avulla.

Asiakkaan on pidettävä vastaanottamansa tuote olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä siihen saakka, kunnes asiakas on päättänyt pitää tavaran. Tuotetta ei katsota otetuksi käyttöön, jos asiakas on käsitellyt tuotetta vain siten kuin on tarpeen sen luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi.

Mikäli asiakas antaa tilauksen yhteydessä yrityksen nimen, katsotaan, että tilaus tulee yritykselle. Tällöin kuluttajasuojalain mukainen peruuttamisoikeus ei ole voimassa.

Tuotteiden palauttaminen on asiakkaalle maksutonta, jos tuote ei ole verkkokaupassa kuvattujen tietojen mukainen. Tuotteet on palautettava Postin asiakaspalautuksella hyvin pakattuna annettujen ohjeiden mukaisesti. Pidätämme oikeuden veloittaa asiakkaalta lähetys-ja palautuskulut, mikäli tuote on selvästi käyttöönotettu tai palautus on aiheeton, koska tuote on verkkokaupassa kuvatun mukainen.  Tuotteet on palautettava viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos asiakas lähettää tuotteet takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Emme lunasta jälkivaatimus/postiennakko -lähetyksiä.

Asiakas on vastuussa vain sellaisesta tuotteen arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. Mahdollisista kuljetusvaurioista on tehtävä välittömästi vahinkoilmoitus Postille ja verkkokaupalle.

Jos asiakas peruuttaa sopimuksen, palautamme asiakkaalle kaikki asiakkaalta saamamme suoritukset heti palautettavan tavaran saavuttua takaisin. Myös veloittamamme toimituskustannukset, jos tuotteet eivät ole olleet verkkokaupassa kuvatun mukaisia. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei asiakas ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, ettei asiakkaalle aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

TAKUU
Kaikkien kiinnitystuotteidemme takuu on 1 vuosi. Tuotteiden asennuksessa on käytettävä rakennusalalla yleisesti käytössä olevaa asennustapaa. Takuu ei vastaa osien normaalia kulumista. Emme vastaa tuotteiden väärästä asennuksesta/käytöstä aiheutuneita vahinkoja.

TUOTETIEDOT
Tuotteiden tiedot ovat näkyvissä verkkokaupassa. Mikäli tiedoissa on merkittävä virhe, asiakkaalla on oikeus palauttaa tuote. Palautuksen tulee tapahtua 14 vuorokauden aikana tuotteen vastaanottamisesta.

VAHINGOITTUNUT PAKETTI
Mikäli lähetys on rikkoutunut tai pakkaukseltaan vioittunut, tee siitä heti kirjallinen vahinkoilmoitus rahdin toimittajan kanssa (esim. Posti). Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista.

TIETOSUOJA
Tilaamisen yhteydessä asiakkaalta kysytään vain tilauksen toimittamisen kannalta välttämättömät yhteystiedot ja näitä tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteen hoitoon. Yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

ERIMIELISYYDET
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.
Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).