Rakentamisen kiinnikkeiden luottotoimittaja

Olemme puurakentamisen kiinnikkeisiin erikoistunut maahantuoja ja tukkukauppias. Meillä on vuosikymmenien kokemus rakennustarvikkeista. Palveluihimme kuuluvat varastotoimitukset, projektikohtaiset pakkaukset, sopimusvarastointi, erikoisosien valmistus sekä erilaiset pinnoitukset. Voit luottaa ammattitaitoomme. Laaja tuotevalikoimamme koostuu useiden kiinnikevalmistajien tuotteista ja nimikkeitä valikoimassamme on liki 4000. Valtaosa tuotteistamme ovat CE-merkittyjä. On kiinnitystarvikkeiden tarpeesi pieni tai suuri, käänny rohkeasti puoleemme ja pyydä tarjous! Opastamme tarvittaessa kiinnikkeiden valinnassa sekä määrälaskennassa.

Varastotoimitukset

Palveluihimme kuuluvat perinteiset varastotoimitukset. Voit täydentää varastoasi tilaamalla kerralla isomman erän ja säästää näin pakkaus- sekä rahtikuluissa. Voit myös hyödyntää kausituotteiden rahtivapaita ennakkotarjouksia. Tuotteet toimitamme kierrätyskelpoisilla kuormalavoilla.

Projektikohtaisesti pakatut toimitukset

Pakkaamme kiinnitystarvikkeita myös projektikohtaisesti. Saat täsmämäärän tarvikkeita sovittuna aikana tehtaalle tai suoraan työmaalle. Toimitukseen on sisällytettävissä myös muita rakentamisen pientarvikkeita. Tuotteet pakataan lavalle säältä suojattuun laatikkoon, joka toimii myös varastona työmaalla.

Sopimusvarastointi

Varastovalikoimamme käsittää noin 3800 tuotetta, joita käytetään yleisesti puurakentamisessa. Näiden lisäksi asiakkaillamme on usein piirustusten mukaan valmistettavia omia tuotteita tai tiettyjä huomattavan suuren volyymin tuotteita. Tarjoamme tällaisissa tapauksissa sopimusvarastointipalvelua, jolloin huolehdimme, että myös nämä tuotteet ovat jatkuvasti saatavilla.

Erikoisosien valmistus

Valmistamme omassa tuotannossamme tai yhdessä kumppaniverkostomme kanssa myös erikoisosat. Osat voivat olla leikattuja, rei’itettyjä, särmättyjä ja/tai hitsattuja levyosia. Materiaalina voi olla sinkitty tai pinnoittamaton hiiliteräs ja vaativimpiin olosuhteisiin ruostumaton tai haponkestävä teräs.

Erilaiset pinnoitukset

Pinnoitusvaihtoehtoja tuotteille on useita. Näitä ovat sähkösinkitys (kirkas tai keltainen), kuumasinkitys sekä märkä- tai pulverimaalaus. Maalattaessa on käytettävissä laaja valikoima sävyjä RAL-värikartasta sekä erilaisia maaleja käyttökohteen mukaan. Tuotteita on mahdollista toimittaa myös hiekkapuhallettuna.

Konepuristin – teknisesti laadukkaita ja taloudellisesti sopivia kiinnitysratkaisuja

Laajassa tuotevalikoimassamme on liki 4000 nimikettä. Rakentamisen kiinnikkeitä on usealta eri valmistajalta ja lisäksi toimitamme erikoisosia asiakkaan piirrosten mukaisesti. Tuotteiden valmistuksessa käytämme terästä, joka pinnoitetaan käyttökohteen vaatimusten mukaan. Vaihtoehtoisesti tuote voidaan valmistaa ruostumattomasta tai haponkestävästä teräksestä, jos ympäristöolosuhteet näin vaativat. Varastoimme sopimuksesta myös muita rakennustarvikkeita, kuten sokkelikaistaa, erilaisia tiivisteitä ja eristeitä, ilmansulkupaperia, hyönteisverkkoja, radonkaistaa ja aluskatetta.

Pyydä tarjous