Tervetuloa tutustumaan rakennuskiinnikkeiden valikoimaamme

Valikoimassamme on liki 4000 rakentamisen kiinnikettä. Kiinnikkeitä on usealta eri valmistajalta ja lisäksi toimitamme erikoisosia asiakkaan piirrosten mukaisesti. Tuotteiden valmistuksessa käytämme terästä, joka pinnoitetaan käyttökohteen vaatimusten mukaan. Vaihtoehtoisesti tuote voidaan valmistaa ruostumattomasta tai haponkestävästä teräksestä, jos ympäristöolosuhteet näin vaativat. Varastoimme sopimuksesta myös muita rakennustarvikkeita, kuten sokkelikaistaa, erilaisia tiivisteitä ja eristeitä, ilmansulkupaperia, hyönteisverkkoja, radonkaistaa ja aluskatetta. Hirsirakentaminen on erikoisalaamme. Hirsirakentamisessa käytettävät kiristystangot ja kiinnikkeet kuuluvat vakiovalikoimaamme. Hirsikiinnikkeillä voidaan sallia, vähentää tai estää rakennuksen painumista. Valtaosa tuotteista on CE-merkittyjä. Kysy hyväksynnöistä tarvittaessa henkilökunnaltamme tilauksen yhteydessä. Opastamme mielellämme kiinnikkeiden valinnassa sekä määrälaskennassa.

Valtaosa myymistämme tuotteista tulevat Euroopan johtavilta valmistajilta, kuten Simpson Strong-Tie, FraP Metall, Sherpa, Sihga, Stafa, Schürmann & Hilleke, Index, Kalm ja Eurotec GmbH. Meiltä saat tilauksesta myös Rothoblaas-tuotteet.

EurotecSimpson Strong-TieSherpaSIHGAFraP Metall GmbH

Konepuristin – teknisesti laadukkaita ja taloudellisesti sopivia kiinnitysratkaisuja

Laajassa tuotevalikoimassamme on liki 4000 nimikettä. Rakentamisen kiinnikkeitä on usealta eri valmistajalta ja lisäksi toimitamme erikoisosia asiakkaan piirrosten mukaisesti. Tuotteiden valmistuksessa käytämme terästä, joka pinnoitetaan käyttökohteen vaatimusten mukaan. Vaihtoehtoisesti tuote voidaan valmistaa ruostumattomasta tai haponkestävästä teräksestä, jos ympäristöolosuhteet näin vaativat. Varastoimme sopimuksesta myös muita rakennustarvikkeita, kuten sokkelikaistaa, erilaisia tiivisteitä ja eristeitä, ilmansulkupaperia, hyönteisverkkoja, radonkaistaa ja aluskatetta.

Pyydä tarjous