Konepuristin Oy.

Olemme Suomen merkittävin puu- ja hirsirakentamisen kiinniketoimittaja.

Olemme puurakentamisen kiinnikkeisiin erikoistunut maahantuoja ja tukkukauppias. Meillä on vuosikymmenien kokemus rakentamisen kiinnitystarvikkeista, voit luottaa ammattitaitoomme. Valikoimaamme kuuluvat kiinnitystarvikkeet rakentamiseen sekä myös muut rakennustarvikkeet, kuten erilaiset tiivisteet ja eristeet. Palveluihimme kuuluvat varastotoimitukset, projektikohtaiset pakkaukset, sopimusvarastointi, erikoisosien valmistus sekä erilaiset pinnoitukset. On kiinnitystarvikkeiden tarpeesi pieni tai suuri, käänny rohkeasti puoleemme ja pyydä tarjous!

LUOTETTAVA & VASTUULLINEN

Palvelemme kaikki asiakkaamme parhaan osaamisemme ja asiantuntemuksemme mukaan. Tarvittaessa avustamme oikean materiaalin tai kiinnikkeen valinnassa. Tarkastamme ja vahvistamme tilaukset ennen toimitusta. Lähetämme tuotteet aina sovittuna toimituspäivänä ja toimitamme tilaajalle lähetyksen seurantalinkin. Huolehdimme, että pakkaus on sovitun mukainen sekä kohteeseen sopiva.

NOPEA & JOUSTAVA

Lähetämme varastotuotetoimitukset tarvittaessa jo tilauspäivänä tai viimeistään kahden arkipäivän kuluessa, ellei toimitusajasta ole muuta sovittu. Asiakkaille voidaan myös sopia vakiotoimituspäivä viikoittain tai kuukausittain. Tilaustuotteiden tai erikoisosien kohdalla vahvistamme aina toimitusajan huomioiden mahdollisuuksien mukaan asiakkaan tarpeet ja toiveet.

YMPÄRISTÖ­YSTÄVÄLLINEN

Kierrättäminen on osa jokaista työpäiväämme. Tämä huomioidaan päivittäin kestävinä valintoina ja toimintatapoina. Pakkausten ja kuormalavojen uudelleenkäyttö on yksi tärkeä valinta. Uskomme, että pienillä teoilla on suuri merkitys. Kiertotalous on oikea tapa toimia, näin pyrimme osaltamme vaikuttamaan ympäristöön positiivisella tavalla myös tulevia sukupolvia varten.

Vipuvoimaa EU:lta

Konepuristin Oy kehittää toimintaansa Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen avulla. Kehityshankkeessa määritellään yrityksen pääprosessit sekä luodaan ja käyttöönotetaan niihin systemaattiset toimintatavat. Hankkeessa kehitetään myös palvelukykyä ja tehdään sitä tukevia kone- ja laiteinvestointeja. Hankkeen toteuttamisessa meitä auttaa Euroopan aluekehitysrahasto, Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020.

Konepuristin – teknisesti laadukkaita ja taloudellisesti sopivia kiinnitysratkaisuja

Laajassa tuotevalikoimassamme on liki 4000 nimikettä. Rakentamisen kiinnikkeitä on usealta eri valmistajalta ja lisäksi toimitamme erikoisosia asiakkaan piirrosten mukaisesti. Tuotteiden valmistuksessa käytämme terästä, joka pinnoitetaan käyttökohteen vaatimusten mukaan. Vaihtoehtoisesti tuote voidaan valmistaa ruostumattomasta tai haponkestävästä teräksestä, jos ympäristöolosuhteet näin vaativat. Varastoimme sopimuksesta myös muita rakennustarvikkeita, kuten sokkelikaistaa, erilaisia tiivisteitä ja eristeitä, ilmansulkupaperia, hyönteisverkkoja, radonkaistaa ja aluskatetta.

Pyydä tarjous